sâmbătă, 13 octombrie 2007

5 victorii consecutive pentru seniori

Echipa de seniori a clubului Interstar a castigat a 5-a partida consecutiv, in Liga a IV-a. Intr-un meci ce a contat pentru etapa a 7-a, elevii antrenati de Catalin Farcas s-au impus cu 5 la 3 in deplasarea de la Sevisul Selimbar. Pentru oaspeti au marcat: Andrei Munteanu (2), Edmond Trifu, Gabriel Tanase si Adrian Demian.
In deschiderea acestei partide, juniorii B1 de la FC Interstar au ramas neinvinsi in aceasta editie de campionat, intregistrand a sasea victorie din tot atatea posibile. Scor final: Sevisul Selimbar - FC Interstar 0-7.
Juniorii B1 au plecat spre Germania
Imediat dupa incheierea acestei etape, juniorii B1 au plecat spre Germania, acolo unde vor participa la un stagiu de pregatire de doua saptamani, timp in care vor disputa 5 meciuri. "Este foarte bine pentru acesti copii sa vada cum se pregatesc juniorii de varsta lor din Germania. Noi nu avem aceleasi conditii, precum cele pe care le vom gasi la Stuttgart insa din punct de vedere valoric ne putem compara cu adversarii nostri in orice clipa", a spus antrenorul grupei de juniori B1, Caius Bara. Detalii despre rezultatele meciurilor juniorilor B1 in Germania, pe site-ul oficial al clubului: http://www.interstarsibiu.cabanova.ro/.

Niciun comentariu: