vineri, 7 septembrie 2007

Conferinta de presa, 7.09.2007

FC Interstar Sibiu a organizat astazi, 7 septembrie, o conferinta de presa cu ocazia debutului noului sezon competitional din Liga a IV-a. La evenimentul organizat in clubul "Arena - Bowling Salon" au participat toti membrii lotului de seniori, conducerea tehnica si administrativa. Nu a lipsit nici Lucian Condrea, juniorul lui FC Interstar fiind singurul din judetul Sibiu convocat la ultimele reuniri ale loturilor nationale. Lucian a facut parte din echipa nationala U-14, a selectionerului Florin Constantinovici.
Echipa de seniori a clubului Interstar va debuta in anul competitional 2007-2008 sambata, 8 septembrie, ora 11.00, chiar pe teren propriu impotriva celor de la Gaz Metan Medias 2. Interstar va juca meciurile de pe teren propriu pe arena Independenta Obor, urmand ca antrenamentele juniorilor sa se desfasoare in continuare pe baza Mecanica.
In cadrul conferintei s-a specificat din nou faptul ca FC Interstar Sibiu a ramas singurul club din judetul Sibiu care a inscris echipe de juniori in campionatul republican, competitie organizata de Federatia Romana de Fotbal.
Amanunte despre lotul de seniori, antrenori si alte stiri puteti afla accesand site-ul www.interstarsibiu.cabanova.ro.
Multumim reprezentantilor presei locale care au onorat invitatia noastra.

Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati.
Daniel Marton
0742.220.982
interstar.marton@yahoo.com
marton21@yahoo.com
www.interstarsibiu.cabanova.ro
www.interstarsibiu.blogspot.com

Un comentariu:

bun spunea...

Nu este singurul la lotul national din jud.Sibiu!Poate la grupa de varsta, U14.Mai este un jucator la U17,SERGIU MUTH,care joaca la echipa de club Gaz Metan Medias,si care a participat la mai multe convocari [ultima convocare in data de 10.09 2007 la sediul F.R.F.],chiar si la un turneu international din Trazbon\Turcia unde a si dat gol [cu capul]in meciul cu Ukraina.Romania a fost medaliata cu "bronz",la egalitate de puncte cu tara gazda,Turcia,iar SERGIU MUTH a fost titular la toate meciurile disputate de reprezentativa Romaniei!Puteti vedea rezultatele[si echipele]daca scrieti in "GOOGLE" numele lui MUTH SERGIU HORATIU.Se pregateste pentru un turneu international care se va desfasura in Salonic\Grecia[in octombrie 2007],un turneu in Elvetia[in noiembrie 2007],iar la anul,in 2008,"ataca" preliminariile Campionatului European!!!S-auzim de bine......