duminică, 30 septembrie 2007

Seniorii, din victorie in victorie

Echipa de seniori a clubului FC Interstar Sibiu a inregistrat sambata a treia victorie consecutiva in Liga a IV-a. Elevii antrenati de Catalin Farcas s-au impus cu un neverosimil 6 la 0 in deplasarea de la FC Saliste. Golurile oaspetilor au fost marcate de catre Bogdan Damian, Edmond Trifu (2), Adrian Demian (2, foto) si Tudor Codrin.
In deschiderea partidei seniorilor, juniorii B1, antrenati de Caius Bara au castigat cu 2 la 0 impotriva adversarilor din Saliste. Au marcat Adrian Vintila si Marius Ceausila. De mentionat faptul ca juniorii B1 au pana acum un procentaj de suta la suta, cu 4 victorii si nicio infrangere.
Dupa victoria din prima etapa, juniorii C, antrenati de Daniel Murasan, nu au izbutit sambata decat o remiza, 3 la 3, pe teren propriu cu cei de la Amero. Golurile gazdelor au fost marcate de catre Dugulan, Pantia si Blotor.
Juniorii C au fost razbunati in disputele cu cei de la Amero de catre fotbalistii antrenati de Adrian Demian. Astfel, juniorii D s-au impus cu un categoric 13 la 0. A fost o partida in care Catalin Gheorghe a inscris nu mai putin de 6 goluri. Ceilalti marcatori au fost: Rogozan (2), Negru, Stelea (2), Piloiu si Popa.
Tot sambata, o infrangere usturatoare au suferit juniorii E, 0 la 10 in deplasarea de la CS Atletic.
Duminica, in campionatul republican, juniorii A au remizat, 0 la 0, impotriva celor de la Gaz Metan Medias in timp ce juniorii B au pierdut cu 3 la 4.

4 comentarii:

Anonim spunea...

La juniori b ...pacat ca au jucat bine dar cu cat jucau mai bin Luci Condrea juca mai mult pt Gazu.....trebuie incurajat ca daca nu se pierde .....Hai ca nu sa pierdut finala Campionatului Mondial,mai sunt multe etape ,si vreau sa isi revina si Luci ,daca joaca cum a jucat azi e grav.....

Anonim spunea...

au fost doua jocuri cu mult peste media jocurilor de juniori,pacat de aceste rezultate caci nu reflecta realitatea

Anonim spunea...

luci efotbalist ba,,,,,,,,,,,,,nu ca tine,asa ca e om si el sipoate gresi dar tot meserias ramane.

Anonim spunea...

Hi there! Someone in my Myspace group shared
this site with us so I came to give it a look. I'm definitely loving the information. I'm book-marking and will be
tweeting this to my followers! Terrific blog and wonderful design and style.



My webpage ... low carb wrap
My web site - low carbs food