duminică, 9 septembrie 2007

Presa, despre debutul Interstar in Liga IV

http://www.ziaruldesibiu.ro/fullnews.php?ID=15925

10 comentarii:

Anonim spunea...

Puteam sa batem linistit pe Gazu......Nu au fost peste noi cu nik ,si totusi e Gaz Metan care trebuia sa joace in divizia C....Deci se face o treaba foarte buna la acest club(Interstar).Pe viitor sper sa nu mai ratam asa mult.Daca nu luam rosu si nu se accidenta Tanase nu ne bateau sincer....Bafta in continuare

Anonim spunea...

eu ma bucur ca in sfarsit presa locala a bagat in seama aceasta echipa. daca vor fi rezultate sper sa se scrie din ce in ce mai mult despre interstar

interstar office spunea...

@ionutz
bine zis. sper sincer ca de acum inainte presa locala sa fie mai dispusa la subiecte interne, care nu se pot regasi in ziarele centrale. vorba aceea, daca vreau sa aflu despre barcelona citesc in gsp sau in prosport. insa in momentele in care vreau sa aflu ce a mai facut interstarul doar din presa locala pot sa o fac.

bun spunea...

Cineva spunea ca doar Lucian Condrea este la lotul national din judetul Sibiu.Gresit!Mai este un jucator la Gaz Metan Medias,MUTH SERGIU HORATIU, care este titular la lotul national de fotbal la U17 pe post de fundas central pe care l-am vazut la Sibiu in meciul cu Interstar,si sa spun drept, este foare greu sa "treci" de el,ca dovada ca nu a lasat sa de-a gol adversarii,mai mult ,antrenorul Interstarului a schimbat "varfurile"in speranta ca va strapunge apararea Gazului,dar degeaba.Cu siguranta vom mai auzi de baiatul asta.Oricum,mult succes Interstarului!!!

interstar office spunea...

@bun
verifica orice informatie de doua ori inainte sa faci o afirmatie gresita. ai aici http://www.frf.ro/index.php?articol=220 lotul convocat la ultima reunire a nationalei U 17. Nu exista numele mentionat de tine. Deci, Luci a fost singurul din judetul Sibiu convocat la ultima reunire. Asta s-a spus. Nu la ultimele reuniri. E o diferenta.

bun spunea...

Prietene[danim],se pare ca nu esti la curent cu noutatile lotului U17!Baiatul despre care am vorbit, SERGIU MUTH,este in lot pe post de fundas central [titular] de la inceputul verii ac.,mai exact ,a fost remarcat de un membru al F.R.F. la turneul semifinal de republicani din Constanta.A participat la turneul international"Cupa Marii Negre" din Trabzon \Turcia, unde Romania a ocupat locul 3,la egalitate de puncte cu Turcia[loc 2]fiind medaliat cu "bronz", din 10 tari participante.Mai mult,SERGIU MUTH,in meciul de debut a Romaniei in compania echipei Ukraina[meci castigat de ai nostrii cu 3-1],a marcat un gol cu capul[are inaltimea de 1,85!].Ziarele locale i-a atribuit, la fiecare meci cate "3 stele"[cotare de la 0 la 3 stele!]pentu jocurile prestate.Urmeaza in octombrie[nu septembrie] Cupa Tarilor din Europa de Est care se desfasoara la Salonic\Grecia,dupa care in noiembrie vor paricipa la un turneu in Elvetia,urmand ca de la inceputul anului viitor[2008]sa "atace" meciurile preliminariilor Campionatului European.Auzisem ca SERGIU MUTH ar fi fost,[la ultimul,chiar anul trecut!], la alte 2 turnee internationale desfasurate in Danemarca.Asa am auzit!Cu siguranta vom auzi despre acest jucator, pe care l-am vazut[in meciul de la Sibiu,si nu numai!]foarte echilibrat,devotat,luptator,fara teama,cu tupeu,,cu determinare si cu mentalitate de invingator pe care multi si l-ar dori in echipa ,nu adversar,atribute care defapt l-a si facut sa fie remarcat si mai ales ,sa fie cooptat in lotul Romaniei la U17!Oricum,inbucurator este faptul ca acest judet are valori iar de castigat avem cu totii,indiferent la ce achipa de club joaca,fie Gazu',fie Interstar,fie alta echipa....Mult succes Interstarului!!!!

interstar office spunea...

@bun
te invit inca o data (pentru ultima oara)sa verifici adresa oficiala a federatiei romane de fotbal cu jucatorii convocati la lotul U 17. Repet, juniorul mentionat de tine face parte din lotul national dar NU si la ultima convocare. mai clar de atat nu pot fi. Lamureste-te singur, te rog: http://www.frf.ro/index.php?articol=220

bun spunea...

Pentru"danim"\am aflat ca ultima convocare la lotul national a lui SERGIU MUTH a fost in 10.09.2007,ora 09.30.la sediul F.R.F.,lotul fiind supus la testari medicale[si nu numai!],jucatorul "gazist" facand fata cu "brio" la toate testarile la care a fost supus.Aceasta verificare este ultima dinaintea turneelor ce vor urma[si nu ma mai repet]in perioada imediat urmatoare.Cred ca esti putin ranchiunos deoarece acest baiat joaca la o echipa concurenta,dar sa ne bucuram ca este titular la "U17" si mai ales ca este din jud.Sibiu.Apropo's,Gazu' a castigat cu 9-0!Am auzit ca la Copsa Mica a fost "rau" fundasul central,SERGIU MUTH,nelasand nicio sansa atacului advers,ca dovada si scorul.......Ne mai ....discutam!

Anonim spunea...

Dragii mei, in caz ca n-ati stiut, Sergiu Muth e din Tarnaveni, nu-i sibian de-al vostru :) Oricum, bravo lui si altora ca el!

nelushu spunea...

Aflată în Italia pentru a participa la turneul internațional de la Viterbo, selecționata națională de tineret U-18 a României a disputat în perioada 28-31 ianuarie 2008 trei partide, obținând tot atâtea victorii. Elevii antrenorului Adrian Văsâi au învins Anglia cu 1-0, Lituania cu 2-0 și Selecționata Regiunii Lazio cu 2-0. Vineri 1 februarie a.c., cu începere de la ora locală 15.00 (16.00 în România), tricolorii vor disputa finala competiției, meci în care vor întâlni din nou Lituania.

* ROMÂNIA – ANGLIA 1-0 (0-0) A marcat: Daminuță (77)

Râmniceanu – Șt. Rusu, Râpă, Muth, Cucu – Selagea (72 Barboloviciu), I. Popescu, Daminuță, Alexe – Huiban (50 Onicaș), Grozav (67 Bica)

* ROMÂNIA – LITUANIA 2-0 (1-0) Au marcat: Alexe (34), Huiban (62)

Râmniceanu – Șt. Rusu, Râpă, Muth, Cucu – Selagea (70 Onicaș), I. Popescu, Daminuță (74 Manu), Alexe (81 Savin) – Huiban (78 Bica), Grozav

* SEL. REG. LAZIO – ROMÂNIA 0-2 (0-0) Au marcat: Muth (58), Râpă (78)

Râmniceanu – Șt. Rusu, Râpă, Muth, Cucu – Onicaș (73 Selagea), I. Popescu, Daminuță (66 Manu), Alexe (75 Hurdubei) – Huiban (78 Savin), Grozav (59 Bica)