sâmbătă, 15 septembrie 2007

Primul punct al seniorilor

Echipa de seniori a clubului FC Interstar Sibiu a obtinut primul punct in actuala editie a Ligii a IV-a. In etapa a doua, elevii lui Catalin Farcas au remizat la 0 in disputa din deplasare cu CS Agnita. De mentionat faptul ca de la Interstar a lipsit capitanul Gabriel Tanase, mijlocasul fiind nerefacut dupa accidentarea suferita in partida de debut cu cei de la Gaz Metan Medias 2, atunci cand a parasit terenul inca din prima repriza. Tanase este indisponibil pentru cel putin inca o saptamana."A fost o partida in care lupta s-a dus la mijlocul terenului. Poate si de aceea fazele de poarta au cam lipsit. Am debutat in Liga a IV-a cu o infrangere, acum am obtinut un egal si sper ca in urmatoarea etapa sa pastram ritmul si sa castigam", a declarat imediat dupa meci managerul general de la Interstar Sibiu, Caius Bara. FC Interstar Sibiu va juca urmatoarea etapa, marti, cu CSU Vointa.

Daca echipa seniorilor a scos doar un punct din deplasarea de la Agnita, juniorii B1 si-au surclasat adversarii cu un neverosimil 3 la 0. Elevii lui Caius Bara sunt la a doua victorie consecutiva, dupa cea obtinuta saptamana trecuta in fata celor de la Gaz Metan Medias 2. Reamintim, juniorii B1 vor juca intreg campionatul in deschiderea seniorilor.

Dupa cele 4 puncte obtinute in prima etapa a campionatului republican, juniorii A si B vor juca duminica pe teren propriu impotriva celor de la Precizia Sacele. Meciurile vor incepe la orele 12.00, respectiv 14.00. Mult succes!

3 comentarii:

Anonim spunea...

sper sa batem duminica pe sacele mai ales k la MIERCUREA CIUC am batut 5 la 0 si avem un moral destul de bun..bafta si juniorilor A..sa strangem cat mai multe puncte si de ce nu TURNEUL FINAL ;)

Anonim spunea...

bafta astazi la juniorii b ..si sa mentinem media de goluri pe meci ;)

Anonim spunea...

SI din nou interstar se impune in fatza la sacele cu scoru de 3-1..2 meciuri,2 victorii..bafta in continoare baietilor cat si juniorilor A ;)